Maak uw keuze

 Oil Control Systems
       Vlotlaan 232
       2681 TV Monster - NL
 +31 (0)174 - 281 675
 +31 (0)174 - 281 275
 
info@oilcontrolsystems.com

 Openingstijden
       ma t/m vr 08.30 - 17.00 uur
       Buiten deze openingstijden zijn
       wij altijd bereikbaar op
       bovenstaand telefoonnummer.


Absorptiemiddelen

Oil Control Systems is uw specialist als het aan komt op het leveren van absorptiemiddelen. U wilt natuurlijk snel kunnen zien of er ongewenste stoffen in bijvoorbeeld water terecht zijn gekomen en dan wilt u beschikken over absorptiemiddelen die deze stof direct opnemen en niet meer afscheiden. Met gewone doeken zoals katoen beschikt u niet over de juiste absorptiemiddelen. Oil Control Systems biedt u een absorptieproduct aan dat een unieke plaats inneemt onder de absorptiemiddelen.

Het product IMBIBER BEADSģ is een product dat revolutionair is op het gebied van olie- en chemicaliŽnbestrijding. Het is een echte absorbent (ASTM F716) wat betekent dat de vloeistof na opname direct wordt omgezet in een vaste stof. Het proces van absorberen is hierdoor uniek. IMBIBER BEADSģ neemt de meeste organische chemicaliŽn, zoals benzine, diesel- / gasolie, PCB's en minerale oliŽn, op in zijn bodystructuur, waarbij het opzwelt tot zelfs 27x het eigen volume. Het materiaal kleurt bovendien rood als er chemische stoffen worden gedetecteerd. zo weet u altijd zeker of er iets verkeerd is gegaan. Het uitscheiden van schadelijke gassen is bovendien 600-700% minder dan dat van absorptiemiddelen op basis van polypropyleen of cellulose. Dit betekent een veiligere en gezondere werkomgeving.

Laat u over de toepassingsmogelijkheden voorlichten en neem telefonisch contact op met Oil Control Systems: 0174 281675 of stuur eenvoudig een berichtje naar: info@oilcontrolsystems.com


Klik op de foto om verder te gaan