Maak uw keuze

 Oil Control Systems
       Vlotlaan 232
       2681 TV Monster - NL
 +31 (0)174 - 281 675
 +31 (0)174 - 281 275
 
info@oilcontrolsystems.com

 Openingstijden
       ma t/m vr 08.30 - 17.00 uur
       Buiten deze openingstijden zijn
       wij altijd bereikbaar op
       bovenstaand telefoonnummer.


Lekbak

Het model lekbak 3-219-0 van polypropyleen kunststof, is geschikt voor de opvang van diverse producten en vloeistoffen zoals zuren, olien, vetten, zepen, etc. en voldoet prima aan de eisen die u aan het product stelt. Deze grijze lekbak is stapelbaar, stevig en is zodanig van omvang en gewicht dat hij ook gemakkelijk hanteerbaar en dus verplaatsbaar blijft. Hij is eenvoudig schoon te houden, is door zijn vorm bijzonder zwaar belastbaar en leverbaar in meerdere grootten. Daarnaast is deze lekbak ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

Wij hebben verder voor u het model SC-DP-2 in onze productenlijn. Ook deze SPC-lekbak is van polypropyleen kunststof, maar wordt met rooster geleverd, zodat er vaten op kunnen worden geplaatst. Deze lekbak is geschikt voor 1 tot en met 4 vaten van 200 liter en door koppeling geschikt voor een meervoud van 60 liter. De lekbak is eenvoudig te verplaatsen met een heftruck. De wanddikte, bestendigheid tegen chemicaliŽn en de constructie van deze lekbak maken hem geschikt voor gebruik in bijna iedere omgeving. Bovendien is er bij dit type lekbak een oprij-plaat leverbaar.

Meer weten over welke lekbak voor u geschikt is? Kijk dan verder op onze website of neem contact op via tel: 0174-281675. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar: info@oilcontrolsystems.com


Klik op de foto om verder te gaan