Maak uw keuze

 Oil Control Systems
       Vlotlaan 232
       2681 TV Monster - NL
 +31 (0)174 - 281 675
 +31 (0)174 - 281 275
 
info@oilcontrolsystems.com

 Openingstijden
       ma t/m vr 08.30 - 17.00 uur
       Buiten deze openingstijden zijn
       wij altijd bereikbaar op
       bovenstaand telefoonnummer.


Olie lekbak

Oil Control Systems is gespecialiseerd in allerlei oplossingen voor de opvang van agressieve vloeistoffen zoals bijtende zuren en chemicaliŽn. Ook voor de opvang van afgewerkte olie kunnen wij u een passende oplossing aanbieden. In onze olie lekbak van weerbestendig zwart polyethyleen (PE) kunt u op plaatsen waar geen vast geÔnstalleerde opvanginstallatie beschikbaar is, toch uw afgewerkte olie opvangen. Dat betekent een veilige en probleemloze afvoer van deze milieubelastende stof.

De olie lekbak is door zijn open of gesloten en lichte constructie eenvoudig te verplaatsen en te reinigen. Daarmee is uw personeel in staat om snel te kunnen anticiperen op een anders lastig probleem. De relatief kleine investering in een verplaatsbare olie lekbak weegt ruimschoots op tegen de voordelen.

Oil Control Systems heeft voor u twee verschillende typen beschikbaar. U kunt een gesloten olie lekbak kiezen met afsluitbare in- en uitloop of een open exemplaar. De grote gesloten olie lekbak van 58 liter is gemakkelijk te verplaatsen door middel van rollen, waardoor u niet gebonden bent aan beperkingen.

Kijkt u gerust verder op onze website, waar de verschillende mogelijkheden voor u op een rij staan. Mocht u liever persoonlijke ondersteuning wensen, belt u dan met 0174 281675. Wij helpen u graag verder!


Klik op de foto om verder te gaan