Maak uw keuze

 Oil Control Systems
       Vlotlaan 232
       2681 TV Monster - NL
 +31 (0)174 - 281 675
 +31 (0)174 - 281 275
 
info@oilcontrolsystems.com

 Openingstijden
       ma t/m vr 08.30 - 17.00 uur
       Buiten deze openingstijden zijn
       wij altijd bereikbaar op
       bovenstaand telefoonnummer.


Olieschermen

Oil Control Systems levert een complete lijn, hoogwaardige olieschermen of wel oliekeerschermen. Deze olieschermen worden in Nederland geproduceerd. U kunt een keuze maken uit diverse soorten olieschermen met drijvers. Deze zijn gemaakt van robuuste platte of ronde foam, maar er is ook een opblaasbare variant in ons productenpalet. De olieschermen van Oil Control Systems zijn breed inzetbaar. Denkt u eens aan het bijeenhouden van zwerfvuil in een haven of bescherming bij het laden en lossen van schepen. Het gebruik van olieschermen voorkomt het uitbreiden van drijvende, vervuilende materialen waarvan olie er eentje is en maakt het een stuk eenvoudiger om een dreigende milieuvervuiling tegen te gaan.

Oil Control Systems levert al vele jaren de zeer uitgebreide reeks aan oliekerende schermen van het Deense Ro-Clean Desmi. Deze olieschermen zijn leverbaar in verschillende hoogten en in verschillende modellen. Als u kiest voor een olieworst kunnen onze olieschermen met en zonder keerscherm worden geleverd. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden.

Wij leveren verder ook allerlei toebehoren voor olieschermen zoals powerpacks, sleepgerei, haspels, luchtblowers en opbergcontainers. Alles in één service en vele typen direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren altijd tegen scherpe prijzen en lopen qua innovatie ver voorop.

Informeer daarom gerust naar de mogelijkheden bij Oil Control Systems en bel naar 0174 281675 of mail ons: info@oilcontrolsystems.com


Klik op de foto om verder te gaan