Maak uw keuze

 Oil Control Systems
       Vlotlaan 232
       2681 TV Monster - NL
 +31 (0)174 - 281 675
 +31 (0)174 - 281 275
 
info@oilcontrolsystems.com

 Openingstijden
       ma t/m vr 08.30 - 17.00 uur
       Buiten deze openingstijden zijn
       wij altijd bereikbaar op
       bovenstaand telefoonnummer.


Stalen lekbak

U herkent het vast wel: lelijke olievlekken die achterblijven op de vloer van uw showroom. Zij ontsieren uw expositieruimte, bederven het aanzicht en maken een slordige indruk. U kunt dit gemakkelijk voorkomen door te kiezen voor een stalen lekbak. Deze kunt u eenvoudig schuiven onder de auto of de versnellingsbak van een auto, een vrachtauto of een motor. De stalen lekbak van Oil Control Systems meet 1200 bij 600 mm en kan 3 liter olie opvangen. De prijs van deze stalen lekbak is bijzonder laag. Dus veel gemak voor een lage prijs!

Naast de stalen lekbak voor de showroom hebben wij diverse kleine oplossingen voor bijvoorbeeld het veilig tappen van chemische vloeistoffen. Zon stalen lekbak is leverbaar in gelakt (RAL 5018) of verzinkt staal en leverbaar met en zonder rooster. U kunt op deze stalen lekbak eventueel ook twee vaten plaatsen. Als u kiest voor de versie met sokkelvoeten, is de stalen lekbak eenvoudig te verplaatsen door bijvoorbeeld een vorkheftruck of pompwagen. Oil Control Systems heeft meerdere varianten van kleinere lekbakken in haar productenpakket.

Op onze website vindt u veel extra gegevens over onze producten en u kunt hier beelden bekijken. Zo kunt u goed zien wat het beste bij u past. Vanzelfsprekend kunt u ook gewoon bellen met: 0174 281675.


Klik op de foto om verder te gaan